KONTAKTOPLYSNINGER TIL FYSIOTERAPEUTER
Du kan finde en liste over alle fysioterapeuter samt deres kontaktoplysninger og ventetider på app’en “MinSundhed” eller på sundhed.dk under “Find behandler” se her.

HENVISNING TIL FYSIOTERAPEUT
Hvis vi ved konsultation finder indikation for henvisning til fysioteraput, laver vi en elektronisk henvisning som ligger på et såkaldt “henvisningshotel” på nettet. Du skal selv huske at kontakte fysioterapeuten for at aftale en tid. Når du ringer for at få en tid, skal du oplyse, at der er lagt en henvisning på “henvisningshotellet”. Henvisningen udløber hvis ikke du har aktiveret den inden for 2 måneder. Hvis du fra fysioteraputen får besked om at du skal have forlænget din henvisning, skal du bede fysioterapeuten sende os et korrespondancebrev herom samt henvende dig i klinikken hvor vi vurderer om der er behov for en ny konsultation for at lægen kan vurdere dette.

Med henvisning får du et tilskud på lige knap 40 % af fysioterapeutens honorar. Der er forskellige priser for første konsultation, opfølgende behandling eller holdtræning, spørg hos fysioterapeuten.
Hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark” kan du få yderligere tilskud.
Du kan også være dækket af en eller flere forsikringer, der helt eller delvist dækker udgifterne til fysioterapi.
Hvis du ikke har en henvisning fra lægen, kan du stadig få fysioterapi, men så skal du selv betale hele udgiften.

TRÆN HJEMME OG SPAR TID OG PENGE
Patienthåndbogen og Sportnetdoc har gode øvelsesfilm og øvelsesprogrammer til de mest almindelige bevægeapparatsgener, se mere her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os fx via e-mail eller videokonsultation.