KONTAKTOPLYSNINGER TIL SPECIALLÆGER
Du kan finde en liste over alle speciallæger samt deres kontaktoplysninger og ventetider på app’en “MinSundhed” eller på sundhed.dk under “Find behandler” se her.

HENVISNING TIL SPECIALLÆGE
Hvis vi ved konsultation finder indikation for henvisning til speciallæge, laver vi en elektronisk henvisning som ligger på et såkaldt “henvisningshotel” på nettet. Du skal selv huske at kontakte speciallægen for at aftale en tid. Når du ringer for at få en tid, skal du oplyse, at der er lagt en henvisning på “henvisningshotellet”. Hvis du fx på grund af ventetid ønsker en anden speciallæge end den, du først kontakter, kan du henvende dig til en anden, uden at skulle bede om en ny henvisning fra os. Henvisningen udløber hvis ikke du har aktiveret den inden for 6 måneder. Hvis du fra specialægen får besked om at du skal have en ny henvisning skal du henvende dig i klinikken hvor vi vurderer om der er behov for en konsultation.

Du kan også opsøge en speciallæge uden henvisning, men så skal du selv betale for konsultationen hos speciallægen.

ØJENLÆGER OG ØRE-NÆSE-HALS-LÆGER KRÆVER IKKE HENVISNING
Almindelig behandling ved øjenlæger og øre-næse-hals-læger kræver ingen henvisning fra egen læge. Ved vurdering af behov for en akuttid ved øjenlæge eller øre-næse-hals-læge kræves dog som oftest vurdering ved egen læge først.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os fx via e-mail eller videokonsultation.