Vi tilbyder coronavaccination. Se de aktuelle vaccinationstidspunkter på forsiden. Coronavaccination kræver lidt planlægening da der er flere vaccinedoser i en ampul som har en begrænset holdbarhed når de først er trukket op. Coronavaccination kræver derfor som udgangspunkt tidsbestilling for voksne, medmindre vi har overskud af optrukne vacciner den pågældende dag.
Børn kan møde op uden tidsbestilling tirsdage og torsdage kl. 9.30-15.30 da der de fleste dage vil være nok børnevacciner. Hvis I ved hvilken dag I kommer, vil vi gerne orienteres, så vi sikrer at der er vacciner nok.

Hvem er omfattet af tilbuddet?

  • Voksne og børn med indkaldelse til Covid-19 vaccination i E-boks.
  • Voksne > 18 år der har en Pfizer eller Moderna vaccine der er minimum 4,5 måneder gammel – også selvom de ikke er indkaldt.
  • Børn i alderen 5-11 år – også selvom de ikke er indkaldt.

PATIENTINFORMATION
Læs Sundhedsstyrelsens pjece om coronavaccination, virkning og bivirkninger når du bestiller tid til vaccination hos os, du kan finde pjecen her.
Vaccination med Pfizer
Vaccination med Moderna
Revaccination (3. stik)

SÆRLIGT OM VACCINATION AF BØRN
Som led i godkendelsen af Pfizer-BioTech (Comirnaty®) til 5-11 årige er der godkendt en pædiatrisk formulering af vaccinen, der adskiller sig en smule fra formuleringen til voksne. Den pædiatriske formulering indeholder en såkaldt TRIS-buffer i modsætning til formuleringen til voksne, der indeholder en PBS-buffer. Forskellen i hjælpestofferne har ingen betydning for sikkerhed eller effekt af vaccinerne. Sundhedsstyrelsen vurderer at vaccination af børn 5-11 år kan foregå præcist og patientsikkert med en tredjedel af voksenformuleringen. Det vides endnu ikke hvornår børneformuleringen er tilgængelig i Danmark.

Læs Sundhedsstyrelsens pjece om coronavaccination af børn når du bestiller tid til vaccination hos os, du kan finde pjecen her.

VED SYMPTOMER
Har du symptomer på Covid-19 (hoste, halssmerter, feber) skal der foreligge en negativ PCR-test (halspodning) inden fremmøde i klinikken. Vaccinationen skal udskydes til du er feberfri.